Bright Club Отстъпки в джоба ти с Bright Club App

Стани част от Bright Club с Bright Club App и ползвай стотици отстъпки

Забрави за десетките карти за лоялни клиенти – ако си младеж на възраст до 30г. и притежаваш дебитна или кредитна Mastercard®, изтегли мобилното приложение Bright Club App oще сега. С него използваш отстъпки в цялата страна колкото пъти искаш – и това, напълно безплатно

Защо да изтеглиш своето Bright Club приложение

appstore google play

Отстъпки в цялата страна

Регистрирай се в Bright Club и използвай неограничено десетки намаления и отстъпки в търговски обекти из цяла България. Лесно е като детска игра – да кажем, че посетиш Starbucks и си умираш за кафе. Показваш Bright Club App с твоята снимка на служителя и в замяна получаваш следващото по размер в менюто. Найс, а?

Любими намаления за всеки ден

Не искаш да пропуснеш нито една промоция в Sport Depot? Отбележи намалението като „Любимо“ и получи бърз достъп до неговия профил, за да провериш дали пък няма някой друг процент отгоре.

Допълнителни ваучери и промоции

Някои неща са специални, просто защото са такива – по тази причина, виж иконката с подарък. Там ще откриеш най-неподозирани неща – от отстъпка в MyProtein до достъп за парти в Терминал 1.

Удостоверение на твоя младежки дух :)

Годините не са табу, но кой не иска да извика на света, че е все още млад и зелен? Влезеш ли в Bright Club няма мърдане, поне до 30-я ти рожден ден. Показвай го на приятели и се изфукай, защото можеш.

bright club

Навихте ме!
Как да се регистрирам? 4 прости стъпки и си ти!

За да започнеш да използваш Bright Club е необходимо да:

1. Въведеш своите имена, дата на раждане, заедно с e-mail и телефон.

2. Въведеш само първите 6 цифри от номера на твоята Mastercard®, която искаш да използваш, както и нейната валидност. Не се притеснявай – първите 6 цифри ни казват единствено коя е банката-издател и дали наистина използваш Mastercard®.

3. Завършваш регистрацията, като потвърдиш чрез кода в SMS-а/линка в мейла.

4. Добавяш своя снимка и започваш да използваш отстъпките веднага 😊

Имаш въпроси?
Винаги можеш да ни питаш във Facebook.